De Techmaveyor internet site

Auto-tec Nederland B.V. waardeert uw bezoek aan onze internetsite en interesse in onze producten. Hoewel de informatie op deze site permanent zo nauwkeurig en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Techmaveyor internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan Auto-tec Nederland B.V.

Virussen en veiligheid
De Techmaveyor internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet-Techmaveyor sites. Auto-tec Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.